rommel loodsen alarmfase oranje

4 juli 2019
van: commissie huis en tuin (Margreet Tamboer en Marianne de Wrede)

We vinden vaak veel rondslingerende rommel op onze roeivereniging. Kussens, natte doeken, plastic flesjes, emmers en ga zo maar door, vinden we overal in de loodsen op plekken waar ze niet thuis horen. De kledinghoek is vaak erg vies met bergen gedragen kleding en schoeisel op de grond en ook vinden we her en der in beide loodsen veel kleding en schoeisel rondslingeren. We hebben er veel werk aan om dit steeds op te ruimen. Als we dan weer op de club komen en weer hetzelfde aantreffen, denken we wel eens: is dit nu nodig? Daarom doen we een beroep op jullie allemaal.

Zouden jullie je eigen spullen mee willen nemen naar huis of anders in elk geval netjes in de kledinghoek leggen of ophangen? De loodsen zijn leuke plekken voor muizen en ratten, die bij ons een geweldig leven hebben. We zitten aan het water, dus we moeten er voor de ratten natuurlijk geen buffet van maken. Ook etenswaar moet niet alleen in plastic zitten, maar ook opgeborgen worden in een trommel, de muizen zijn hier namelijk gek op. En willen jullie alsjeblief je eigen afval meenemen en af en toe de zakken van de afvalbak meenemen.

Hopelijk begrijpen jullie ons probleem en helpen jullie ons om de vereniging schoon te houden. Zo houden wij meer tijd over om andere klusjes aan te pakken.

Alvast bedankt en hartelijke groet