De grote schilderklus

23 augustus 2019
Van de secretaris

De TC heeft ons laten weten dat het noodzakelijke timmerwerk gedaan is: loods 2 heeft een nieuwe koof boven de deuren en nieuwe daklijsten. Alle lichten staan op groen om aan het grote schilderwerk te gaan beginnen.

Werk in uitvoeringA.s. woensdag 28 augustus starten we met het schuurwerk. Praktisch alle aanwezige midweekers hebben eergisteren ingestemd met voor één keer afzien van roeien op de woensdagochtend. Hoewel de werklust uit hun ogen straalde kunnen we nog wel wat meer wapperende handen gebruiken. Trek ouwe plunje aan en draag je steentje bij aan de facelift van onze loodsen. Voor schuurmiddelen, ladders en verf zorgt de TC. Maar ik breng toch nog even de eerdere oproep in herinnering om etenswaaremmertjes met deksel en oude lappen mee te nemen.

De nieuwe koofVoor volgende week zaterdag 31 augustus hebben we een ander tijdschema. We starten dan met de klus om 11.00 uur, zodat vrijwel niemand af hoeft te zien van zijn zaterdagse roeien. Maar neem naast je roeikleding wel je ouwe werkplunje mee. We rekenen op je!

De vereniging zorgt natuurlijk voor koffie en gebak om de moed er in te houden.

En hoewel de weersvooruitzichten buitengemeen goed zijn, hebben we toch een plan B: bij regen schuiven een week op.

En terzijde: de slepende deur van loods 1 krijgt een opknapbeurt na het schilderwerk, zo heeft de TC mij toevertrouwd.

De slepende deur