Toer! platform voor en door alle roeiers

17 december 2014

Naast Roei! is er nu Toer! Samen vormen zij hèt nieuwe platform voor en door roeiers in Nederland. Op de website Toer! komen ook alle verenigingstochten voor 2015 te staan. Het is bedoeld om toer-en (prestatie)marathonroeiers te inspireren en te informeren over tochten en vaarwater.​​ Alle informatie van en voor kenners is zo op één plek terug te vinden. Klik hier voor de website van Toer!

Toer! is bedoeld voor de recreatieve roeier, die een prestatiemarathon roeit, graag meedoet met verenigingstochten zelf een (meerdaagse) roeitocht wil organiseren. Alle informatie op één plek over tochten wil Toer! is er ook voor buitenlandse tochten.

Roeiers kunnen zelf een toertocht toevoegen of correspondent worden. Heeft u handige informatie voor toer- en marathonroeiers, tips, trucs, handleidingen of wat dan ook? Laat het de hele roeiwereld weten! Stuur het naar Toer! via .

Toer! is een initiatief van enthousiaste tochtenroeiers en werkt samen met de redactie van Roei! De website wordt gevuld door toer- en marathonroeiers en verenigingen. Informatie komt van enthousiaste roeiers, verslagen, (verenigings-) websites, waterkaarten en uit oude roeiboeken.