Aanleg vlot

18 oktober 2016

Van de technische commissie

Maandag 24 oktober gaat het eindelijk beginnen. Om 7.00 uur zal de aannemer zijn materieel het terrein oprijden en zal de aanleg van de haven met de drijvende steiger zijn beslag krijgen.

Dat betekent nogal wat.

Het terrein zal de gehele week niet via de normale ingang te bereiken zijn. Via de ingang aan de Rijnzijde kunnen de leden wel het terrein op. Er zal tot en met maandag 31 oktober niet vanuit de haven geroeid kunnen worden, alleen met licht materiaal vanaf de steiger in de Rijn, met gebruikmaking van de hijsinstallatie.

In de loop van de week zullen de drijvende vlotten vanuit Zweden worden aangevoerd en op het terrein worden opgeslagen. Op maandag 31 oktober zullen deze in samenwerking met de leverancier te water worden gelaten. Mogelijk zijn er dan wat extra handen nodig om te helpen, dus blijf op de mail letten. Na maandag 31-10 zal nog niet meteen alles perfect zijn, want de bestrating moet nog worden aangeheeld.

Bert Baare en Frans Jacobs zullen de aannemer begeleiden en zijn de uitvoerders van het plan.

Wij vragen om begrip en medewerking. Deze mijlpaal wordt na zoveel jaar bereikt en als dat 2 weken kost dan valt dat nog mee.