De maand van Jos – 4 –

september 2019
Jos Maas, secretaris

‘Kromme’ Rijn Games
Alle seinen staan op veilig, alle lichten op groen, de ‘Kromme’ Rijn Games komen er aan. De inschrijflijsten liggen klaar op de tafel in loods 2, zijn al voor een aardig deel ingevuld en wachten nog op de laatste inschrijvers. Heb jij je al aangemeld, weet jij zeker, dat al je ploegmaatjes ook komen? Dan gaan we een mooie clubactiviteit tegemoet. Tot zaterdag 21 september, 10:30 uur! Schrijf je je liever in via de mail: .
Om helemaal ‘in the mood’ te komen moet je beslist nog eens de foto’s van de vorige games bekijken en het bijbehorend verslag lezen!

Schilderwerk
Napoleon zei het al: “Een goede schets is beter dan een lang verhaal”. Hoeveel beter nog dan een schets is een serie foto’s om het geweldige schilderwerk van zo’n twintig Krommers onder jullie aandacht te brengen. Bekijk hier de galerij met actiefoto’s, welverdiende pauzeplaatjes, het schitterend resultaat en een paar grappige details. De woensdag- en vrijdaggroep verdienen het om hier met een foto voor het voetlicht te worden geplaatst.

de ploeg van woensdag 28 augustus
de ploeg van woensdag 28 augutsus
De ploeg van zaterdag 31 augustus

De grote borden met ons visitekaartje hebben ook een opknapbeurt gehad. Dit subtiele werk is door de TC in eigen hand gehouden. Mocht u nog zoeken naar ons logo op de website, dan biedt de foto hiernaast uitkomst.

Frans Jacobs heeft de door hemzelf ontworpen en vervaardigde gevelmakelaar met een variatie op ons logo gerestaureerd. Kloek siert deze weer de top van de daklijsten.

Grote schoonmaak
Van Margreet en Marianne kreeg ik het volgend compliment voor de schoonmakers:
“Wat een geweldige opkomst was er afgelopen zaterdag (7 september) bij het schoonmaken van de loodsen. Wij waren blij verrast en aan het eind van de ochtend zijn we bij 18 gestopt met tellen. Iedereen heeft keihard gewerkt en dat was ook nodig! Alles is weer schoon en de loodsen zijn weer heerlijk opgeruimd. Dus we kunnen er weer even tegen! Graag nog even aan de kapstok kijken of er kleding van je bij is, dat ruimt ook weer op. En natuurlijk heel hartelijk bedankt voor de hulp!”

Sponsorfietstocht exit
Velen onder jullie zullen zich de sponsorfietstocht van de RABO-bank herinneren. Een leuke manier om weer eens andere dan je roeispieren te gebruiken en om wat geld voor onze Krom bijeen te fietsen. Wij hebben al maanden uitgezien naar berichten van de bank, maar er kwam maar niks. Nu de zomer voorbij is heb ik de bank gebeld en gevraagd of de sponsortocht nog gehouden wordt. Het antwoord was teleurstellend. Met veel aplomb heeft de bank een RABO-clubsupport actie aangekondigd die nog leuker is dan de sponsortocht, maar …. deze is alleen voor verenigingen met een zakelijke rekening bij die bank. Van bank wisselen om mee te kunnen doen aan deze clubactie is ons echt een brug te ver. Misschien is dit bericht een stimulans voor jullie om het bestuur te wijzen op sponsoracties waar we wel aan mee zouden kunnen doen. Zo wees onze penningmeester op de Woerdense sportquiz. Wij hebben je een paar weken geleden een bericht hierover gestuurd. Wie weet hoeveel we er rijker van worden.