challenge

ACTIVITEIT HEEFT NIET PLAATSGEVONDEN IVM TE WEINIG ANIMO

De lustrumcommissie nodigt ieder lid van de roeivereniging de Krom uit zich in te schrijven voor De Kromme Challenge!

Kracht en…..

In teams van 3 personen voeren de deelnemers individueel en gezamenlijk opdrachten uit. Er is een opdracht waarbij kracht belangrijk is, een opdracht waarbij behendigheid een rol speelt en een concentratie opdracht. Hierbij zullen ook kleine lettertjes een rol spelen.

Het team dat het meest origineel is uitgedost, scoort bonuspunten!

In deze corona-tijd kunnen we helaas geen teams tegen elkaar laten spelen op hetzelfde moment. Te veel mensen bij elkaar.  Daarom zal ieder team apart worden uitgenodigd op de vereniging om buiten de opdrachten uit te voeren.

Daarbij zorgen we ervoor dat jullie alles CORONAPROOF kunnen uitvoeren.

…. twee emmertjes water halen….

Je kunt meedoen aan de challenge op zaterdagmiddag om 13.00 uur of om 14.00 uur. De eerste ronde van de Kromme Challenge start op zaterdag 17 april om 13.00 uur. Bij voldoende animo, gaan we door tot en met augustus 2021.

Je dient je vooraf aan te melden, zodat we alles voor jouw team gereed maken. Inschrijven kan eenvoudig door een mail te sturen naar .
Geef daarbij aan: je naam, welke datum en welk tijdstip je graag de challenge wilt doen. We ontvangen je aanmelding graag zsm en in ieder 4 dagen vóór de zaterdag waarop je wilt deelnemen.

Kan je geen team formeren schrijf je dan toch in. Wij, van de Lustrumcommissie, zullen dan een team vormen van alle individueel ingeschreven deelnemers.

De uitslagen en waar mogelijk ook foto’s, zullen op de website worden gedeeld voor alleen leden.
Prijs voor de winnaars: eeuwige roem en wat zelf gebakken lekkers!

Graag tot ziens!
lustrumcommissie 30 jaar roeivereniging De Krom