bestuur

Voorzitter:

Rob van Brouwershaven: voorzitter@rvdekrom.nl

Roeivereniging ‘de Krom” is zo’n mooie club, dat ik daar graag een tijdje de voorzittersrol van wil invullen. We zijn een kleine no-nonsense vereniging die wordt gedragen door velen. We roeien vooral voor ons plezier en op prachtig roeiwater! Voor mij is de Greft op zaterdagmorgen-vroeg bijvoorbeeld iedere keer een traktatie. Mijn rol als voorzitter is vooral het leiding geven aan het bestuur en de Algemene ledenvergadering, het koesteren van onze vele vrijwilligers en het behouden van een goeie sfeer op de club. Bijzondere aandacht van mij gaat uit naar de ontwikkeling van ons terrein: vlotten voor de boten, in de toekomst wellicht een clubgebouw en mooie aankleding van de terrein.

Secretaris:

Jos Maas: secretaris@rvdekrom.nl

Hoe cliché het ook klinkt: roeien is een passie voor mij. Ik zit vier keer per week op het water. Ik roei nu ruim 10 jaar en ik herinner mij nog goed dat ik bij het zien van de ranke skiffs dacht: daar wil ik in roeien. Mijn overgewicht van 10 jaar terug had ik in de kortste keren weggeroeid. Ik ben er trots op, dat ik nu nummer twee ben qua jaarlijkse aantal kilometers en dat ik mij inmiddels een bekwame skiffeur mag noemen.

Ik ben instructeur en heb al heel wat nieuwe leden het roeien bijgebracht. Door het vele roeien en door het instructie geven ken ik inmiddels vrijwel iedereen in onze vereniging persoonlijk. Als secretaris kan ik bijdragen aan het soepel functioneren van vereniging en bestuur, waarbij het feit dat ik veel mensen ken de communicatie enorm helpt. Voor vragen van leden en belangstellenden staat mijn mailbox altijd open.

Als je onze roeiboten zo ontspannen over de Woerdense wateren ziet varen, sta je er niet bij stil met hoeveel instanties een roeiclub te maken heeft: gemeente, eigenaar van ons terrein, plaatselijke sportoverleggen, provincie, waterschap, onze sportbond KNRB en zusterverenigingen, scholen, en hoeveel bergen  papier en megabits-grote e-mails er regelmatig in- en uitgaan. De zorg dat iedereen de juiste informatie krijgt en er mee doet wat moet worden gedaan vind ik een interessante klus, die mijn plezier in de roeisport in het algemeen en het roeien bij De Krom in het bijzonder vergroot.

Penningmeester:

Martijn Hijink: penningmeester@rvdekrom.nl

Na vele jaren bij de Krom te hebben geroeid, vindt ik het leuk om een van de vele clubtaken op me te kunnen nemen waar ik affiniteit mee heb.

Voor vragen over budgetten, rekeningen en andere financiële zaken ben ik altijd aanspreekbaar en bereikbaar via penningmeester@rvdekrom.nl

Mocht je rekeningen/bonnetjes willen indienen dan kan dat bij voorkeur per mail of whatsapp (foto/scan van de bon of pdf). Vermeld natuurlijk even waar het om gaat en onder welke post het valt.

Commissaris roeien:

André Derksen: roeien@rvdekrom.nl

De commissaris roeien is verantwoordelijk voor het botenplan en het bestuurlijk aanspreekpunt voor commissies die gaan over instructie, examens, wedstrijden en het jeugdroeien.

Commissaris PR:

Ingrid Berens: pr@rvdekrom.nl

De combinatie van techniek, conditie, en teamverband vind ik echt uniek aan deze watersport.

Jammer genoeg heb ik dat pas een aantal jaren geleden ontdekt. Bij roeivereniging De Krom wordt veel aandacht gegeven aan het goed leren roeien en er is ondanks alle gezelligheid ook een gedegen instructieprogramma. Dat wil ik graag verder vertellen.

Als PR bestuurslid mag ik vooral uitdragen wat er allemaal wordt georganiseerd, dat we het echt met elkaar verzorgen, en natuurlijk dat we prachtig roeiwater hebben.  Ik wil aspirant leden enthousiasmeren om te komen proberen of deze sport ook iets voor hen is.

Je kunt mij aanspreken over onze website en Facebook pagina, en mocht je een sponsor weten kun je dit ook zeker aan mij doorgeven.