Lid worden

Heb je  zin om (weer) te gaan roeien?  Dan ben je bij ons van harte welkom.

Ervaren roeier?

Als je al eerder hebt geroeid bij een andere roeivereniging is het handig om contact op te nemen met de introductiecommissie.  Zij maken dan een afspraak om kennis te maken bij de vereniging en om te bespreken hoe je het handigst kunt instromen. Dat hangt af van je roeivaardigheden en mogelijkheden in de week om bij een groep aan te sluiten. Op de pagina roeimogelijkheden vind je hierover meer.

Leren roeien?

Als je wilt leren roeien zijn er mogelijkheden voor instructie. Je leert de roeibeweging, het besturen van een kleine boot en enkele vaarregels. Neem eerst contact op met de introductiecommissie om kennis te komen maken met de vereniging en een proefvaart te beleven. Zo zul je een goed beeld krijgen van wat de roeisport bij RV De Krom gaat inhouden. Houd er wel rekening mee dat aanmelding als lid na 1 mei 2023 betekent dat je op een wachtlijst komt voor de roeicursus die in april 2024, kort na de Open Dag van eind maart, aanvangt.  Meer over de instructie kun je hier lezen.

Kosten

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 30,00 (situatie van 2023). De contributie voor 2023 is vastgesteld op € 271 per jaar. Bij aanmelding in de loop van het verenigingsjaar zal, gerekend vanaf de datum van inschrijving, over het resterende deel van het jaar contributie worden geheven. Jeugdleden (van 12 t/m 17 jaar) betalen € 135.  Het lidmaatschap wordt elk jaar met één jaar verlengd.

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier.