Herinnering: Elfstedentocht

13 februari 2019
Door Frans Pegt

Eerder hebben we een oproep gedaan om mee te doen met de Elfsteden roei marathon. Daar hebben zich al mensen voor aangemeld maar we hebben nog een paar plaatsen over in het team.

Vandaar dus dit bericht ter herinnering. Misschien heb je het toen wel gelezen en heb je in de loods het affiche zien hangen met inteken lijst maar wilde je er nog over nadenken. Aarzel dan niet meer en schrijf je in.

Het is echt de moeite waard en voor een geoefend roeier (wekelijks in de boot zitten) heel goed te doen. Er is voldoende tijd tussen de keren dat je in de boot zit om tot rust te komen. Het is best een hele prestatie, maar een die je eens gedaan moet hebben. Het is de Tocht der Tochten en een van ongekende omvang, ongeveer 100 boten doen mee en er zijn zo’n 1000 roeiers op de been. Iedereen heeft een doel, dat verbroedert, en aan het einde wacht een geweldig buffet, verzorgd door de organisatie. En natuurlijk ga je met een heus roei-Elfstedenkruisje op zak naar huis.

Dus twijfel niet en kom bij de rest van de ploeg om de Krom weer op de Elfstedentocht aanwezig te laten zijn.
Aanmelden kan via e-mail: franspegt[at]icloud.com, of op de inschrijflijst in de loods. De Elfstedentocht wordt geroeid op 31 mei en 1 juni 2019.