Ploegvorming

Onze club heeft een roeimakelaar voor u, om iemand voor een opengevallen plek in uw team, of om een plek in een team voor u te vinden.

Ik wil graag voor u bemiddelen bij vragen, zoals:
* wie wil met mij een nieuw team gaan vormen;
* wie heeft er een open plek in het team;
* wie wil onze open plek opvullen;
* wie wil met mij gaan skiffen;
* wie wil met mij een gladde 2 in;
* wie wil mij begeleiden om eens extra te oefenen voor een examen.

Daarnaast houd ik zo goed mogelijk bij wanneer er (min of meer) regelmatig geroeid wordt, zodat ik kan aangeven wanneer je hulp bij het uitbrengen van een boot kunt verwachten.

Als je eenmaal het brevet Sc1/St1 hebt, kun je meedoen aan het inlooproeien op maandagochtend, woensdagochtend en in de zomerperiode op donderdagavond. Bij inlooproeien kun je altijd mee, mits je op tijd aanwezig bent. Er wordt gekeken hoeveel mensen aanwezig zijn en op basis daarvan wordt er een bootindeling gemaakt.

In het zomerseizoen 2015 is er in principe op donderdagmiddag een inloop voor skiffeurs – check wel even of er andere skiffeurs aanwezig zullen zijn om teleurstelling te voorkomen.

Als je gewoon op zoek bent of je ergens mee zou kunnen roeien, kun je op zaterdagochtend op de club komen; er is vaak wel een team dat net op die dag nog een roeier zoekt en er is alle gelegenheid om er achter te komen wat er op de club speelt.

Als je met skiff of C1 het water op wil, kijk je op het afschrijfboek wanneer er een team gaat roeien, dan is er hulp om de boot in het water te krijgen.

Voor deelname aan de roeitochten, zowel van de toercommissie als van de midweekroeiers heb je uiteraard geen bemiddeling van de roeimakelaar nodig. Het zijn wel uitgelezen gelegenheden om zelf een (nieuwe) plek of team te vinden.

Je kunt de roeimakelaar bereiken:
E: ploegvorming[at]rvdekrom.nl